Zobacz wszytkie serwisy JOE.pl
blogiblog4u.pl blogiblogasek.pl katalog stronwjo.pl avataryavatary.ork.pl czcionkiczcionki.joe.pl aliasydai.pl, ork.pl, j6.pl tapety tapety.joe.pl obrazkiobrazki na NK
Online: ---
Blog nie aktywny. Dodaj notkę aby usun±ć t± informację oraz reklamy w tre¶ci bloga
Eva Longoria...

Eva Longoria...

Eva Longoria:
Imię:Eva
Drugie imię:Jacqueline
Nazwisko:Longoria
Data urodzenia:15 marca 1975 roku
Wiek:31 lat
Znak zodiaku:Ryby
Filmografia:
2006 Strażnik (The Sentinel) jako Jill Marin
2005 Harsh Times jako Sylvia
2005 Hustler's Instinct jako Vanessa Santos
2004 Señorita Justice
2004 Medium (The Dead Will Tell) jako Jeanie
2004 Carlita's Secret jako Carlita
2004 Gotowe na wszystko (Desperate Housewives) jako Gabrielle Solis
2003 Snitch'd jako Gabby
2003-2004 Obława (Dragnet) jako Detektyw Gloria Duran (2003)
2001-2003 Żar młodo¶ci (The Young and the Restless) jako Isabella Braña Williams
Miejsce urodzenia: Corpus Christi, Teksas, USA)
Zawód:Aktorka,modelka




Eva 20/08/2006 15:10:02 [Powrót] Komentuj



Nie wiem jak komentować taką stonę.Pewnie normalnie. Fajne zdjęcia.
Dero 21/08/2006 23:19:11
| brak www IP: 83.31.138.147

Fajny blog. Czekam na następną notkę. Pa! ;)
Paula 20/08/2006 18:26:54
| brak www IP: 83.20.218.174







Licznik
36000

Zalinkuj mnie...

Dodaj do Ulubionych

Archiwum
2006
Sierpień


Księga Go¶ci
Patrz
Pisz

Ulubieni








Szablon

Cz@t by dodatki.net
Podaj datę swoich urodzin:

Dzień:
Miesiąc:
Rok: